תפריט חדיש להתשלמויות באילת |
|||
דמיינו את האורחים שלכם מגיעים למסעדה באילת, מתקבלים עם קוקטיל חביב בכניסה, מתיישבים באזור ההרצאות ובגמר ההרצאה זוכים לארוחת גורמה אמיתית. | |||
בשיחות רבות שלי עם מארגני תיירות ומפיקי חופשות והשתלמויות, עולה תמיד המשפט הבא: " כבר אין מה לחדש. תמיד לוקחים אולם במלון, מצמידים את ההרצאה כך שתסתיים בארוחת הערב ומההרצאה הקהל מדדה לחדר האוכל. פשוט, סטנדרטי , רגיל." אם אכן המצב הוא כזה הרי שאנו בבעיה אבל אני ממש לא מקבל את זה. הדברים החדשים הם לא בהכרח האתרים, בתי המלון או האטרקציות. החדשנות בארגון חופשה לקבוצה יכול לבוא בלבוש של שינו התפיסה, בכותרות של דרכים אחרות לעשות את אותם הדברים. אני רוצה לתת לכם רעיון. נניח שתכננתם חופשה הכוללת השתלמות, הדרכות וחיברתם לה ארוחת צהריים או ערב. זה WOW אמיתי רגע זה לא הסוף, אפשר להתאים את נושא ההרצאה למסעדה. למשל, מסעדת באילת, שמאוד מתאימה לסוג זה של פעילויות. מה דעתכם על הרצאה בנושא יין? מה תגידו על הרצאה בנושא תזונה ולאחר מיכן תוגש ארוחה מתאימה. אולי הרצאה על איכות השירות. אני ממליץ לכם לשוחח עם אלי, מנהל המסעדה ולקבל הצעות, 050-8780000 , ואל תשכחו להגיד שאבנר שלח אתכם. שמי אבנר נחשון ואני מנהל את מאגר המרצים הגדול והאיכותי באילת. צלצלו אלי בכל הכתבה מופיעה גם בפייסבוק שלנו הקליקו כאן ושתפו. |
|||
|
|||