תפריט חדיש להתשלמויות באילת

דמיינו את האורחים שלכם מגיעים למסעדה באילת, מתקבלים עם קוקטיל חביב בכניסה, מתיישבים באזור ההרצאות ובגמר ההרצאה זוכים לארוחת גורמה אמיתית.

מסעדת פדרו באילת

בשיחות רבות שלי עם מארגני תיירות ומפיקי חופשות והשתלמויות, עולה תמיד המשפט הבא: " כבר אין מה לחדש. תמיד לוקחים אולם במלון, מצמידים את ההרצאה כך שתסתיים בארוחת הערב ומההרצאה הקהל מדדה לחדר האוכל. פשוט, סטנדרטי , רגיל."

 אם אכן המצב הוא כזה הרי שאנו בבעיה אבל אני ממש לא מקבל את זה. הדברים החדשים הם לא בהכרח האתרים, בתי המלון או האטרקציות. החדשנות בארגון חופשה לקבוצה יכול לבוא בלבוש של שינו התפיסה, בכותרות של דרכים אחרות לעשות את אותם הדברים.

אני רוצה לתת לכם רעיון. נניח שתכננתם חופשה הכוללת השתלמות, הדרכות וחיברתם לה ארוחת צהריים או ערב.
דמיינו את האורחים שלכם מגיעים למסעדה, מתקבלים עם קוקטיל חביב בכניסה, מתיישבים באזור ההרצאות ובגמר ההרצאה זוכים לארוחת גורמה אמיתית.

זה WOW אמיתי

רגע זה לא הסוף, אפשר להתאים את נושא ההרצאה למסעדה. למשל, מסעדת מסעדת פדרו באילתבאילת, שמאוד מתאימה לסוג זה של פעילויות. מה דעתכם על הרצאה בנושא יין? מה תגידו על הרצאה בנושא תזונה ולאחר מיכן תוגש ארוחה מתאימה. אולי הרצאה על איכות השירות.
אני אוהב לעבוד עםמסעדת פדרו באילת באילת בגלל הגמישות והיכולת שלהם להתאים את עצמם לכל קבוצה בכל עת.

אני ממליץ לכם לשוחח עם אלי, מנהל המסעדה ולקבל הצעות, 050-8780000 , ואל תשכחו להגיד שאבנר שלח אתכם.

שמי אבנר נחשון ואני מנהל את מאגר המרצים הגדול והאיכותי באילת. צלצלו אלי בכל
נושא 050-3959895 ואפשר גם דוא"ל
avner@havayeda.co.il  

הכתבה מופיעה גם בפייסבוק שלנו הקליקו כאן ושתפו.

עבור לתוכן העמוד